Smaakmakers voor food brands uit Gent
huur onze studio voor jouw project
low waste food studio

Te mooi om niet waar te zijn: welkom in onze low waste food studio.

Wij zijn Sarah en Casimir, vol liefde voor elkaar en voor all things food. Sarah is projectregisseur en stylist en begeleidt je vastberaden van idee naar kant-en-klaar resultaat. Planning is haar forte, styling haar tweede natuur. Een recept durft ze ook al eens bedenken en uitschrijven. Casimir zet bakken ervaring in audiovisuele productie op tafel. En héél veel geduld, dat ook. Die stevige basis vullen we aan met getalenteerde freelancers, zodat elk project de toewijding krijgt die het verdient.

Sinds 2021 gaan we all-in met onze low waste food studio: een gastvrije plek met een waaier aan mogelijkheden. Wat hier gebeurt, is te mooi om niet waar te zijn: we werken met volhoudbaar en opeetbaar voedsel, geen evidentie in food video- en fotografie.

Mensen en merken die bewondering verdienen, daar werken we graag mee samen. Daarom ben jij hier, met een missie, een dosis pit en gulzigheid naar onze expertise. Je product is meer dan de som van zijn ingrediënten; je idee of dienst is geen eendagsvlieg of hype. We zorgen voor je merk alsof het het onze is, en houden de essentie dichtbij in alles wat we doen. We gaan voor geloofwaardig én verrassend, herkenbaar maar niet saai: een fijne lijn, en één die we graag bewandelen. En psst, het geheime ingrediënt in onze mooiste resultaten? Dat is carte blanche krijgen.

Benieuwd naar een samenwerking?

Download onze uitgebreide brochure voor meer (alles, eigenlijk) over onze werkwijze en prijzen. Kaap vervolgens een plekje in onze agenda voor een vrijblijvend gesprek.

Thank you for subscribing!