Onze favoriete freelancers #1: fotograaf Liz Dvorkina - HOT TOPIC
huur onze studio voor jouw project
low waste food studio

Onze favoriete freelancers #1: fotograaf Liz Dvorkina

Spoiler: niet iedereen is fotogeniek. Dat iedereen goed op haar foto’s staat, ligt aan Liz.

 

Als je mij kent, weet je dat voorbereiding Heel Belangrijk is. Agenda’s afstemmen, tijdslijnen bewaken, deadlines halen: dat soort dingen. Maar een fotoshoot durft al eens een onverwachte wending te nemen. Dan heb je een Liz nodig aan je zijde, die improviseert en enkel oplossingen ziet. En iedereen mooi op beeld krijgt, dat ook. We stellen haar graag aan je voor, in een paar vragen en antwoorden.

Wat doe je?

Ik ben een fotograaf en ik ben op een missie: om te bewijzen dat niet-fotogenieke mensen gewoonweg niet bestaan. Ik bedoel, iedereen is toch op zijn eigen manier mooi? Dus mijn doel is om die schoonheid op camera vast te leggen.


Wie is je ideale klant?

Iemand met goede ideeën en voorbeelden die passen bij mijn stijl. Gefocust op kwaliteit en met een oog voor mooie beelden. En belangrijker nog, mijn klant begrijpt dat een goede voorbereiding het halve werk is, en is bereid om samen te werken voor het beste resultaat.


Welke trend hoop je snel te zien verdwijnen?

Laten we eerlijk zijn, die droogbloemen zijn een beetje saai aan het worden, nee? Ik hoop dat mensen overstappen op levendige, kleurrijke bloemen – of op zijn minst een paar echte planten toevoegen aan hun interieur!


Waar haal je inspiratie?

Uit kunst, vooral uit het modernisme. Hoe lang ik ook door Instagram of andere online platforms scroll, het grootste deel van mijn ideeën en creatieve energie komt van kunst. Als het gaat om mijn favoriete kunstverzamelaars, dan staan de gebroeders Morozov (https://www.morozovcollection.com/) bovenaan mijn lijstje.


Als je geen fotograaf was, wat zou je dan doen?

Regisseur zijn en mijn eigen films maken, misschien wel in de stijl van Wes Anderson: hoe cool zou dat zijn?


Waarom werk je graag met Hot Topic samen?

Sarah is fantastisch. Toen ik haar voor het eerst ontmoette, was er meteen een klik. Ze heeft geweldige organisatorische skills en een duidelijke visie. Wanneer we samenwerken, zijn we een sterk team omdat we open en eerlijk communiceren. We tillen elkaars werk naar een hoger niveau.

 

Amai, bedankt Liz!

Wil je meer zien van haar? Bekijk haar website (https://iamliz.be/) of volg haar op Instagram (https://www.instagram.com/iamliz.be/).