merkcreatie voor food brands
huur onze studio voor jouw project
low waste food studio

Alles begint bij een uitzonderlijke fond.

HOT TOPIC food studio merkcreatie

Jouw product of concept verdient een sterk merk. Een fundament om jaren uit te putten, welke wending je ook neemt. Want het is jouw unieke visie die van kijkers klanten maakt, en van klanten fans.

Om een magnetische merkidentiteit te bouwen zijn focus, strategie en creativiteit nodig. Daarom starten we onze samenwerking graag met Hot Topics paradepaardje: onze multidisciplinaire merkcreatie of rebranding.

Hoe gaan we te werk?

We leggen de essentie van je merk bloot in een grondig én compact proces: we zweren bij een gestructureerde aanpak, met jouw engagement en feedback als leidraad. Onze focus ligt twee weken lang op jouw product of concept, met rond de tafel het team dat je nodig hebt: art director Sarah en copywriter Marie, à la carte uitgebreid met een developer, fotograaf, videograaf of jurist. Als we klaar zijn, staat op het vuur een unieke fond te pruttelen, waar je jaren mee verder kan: een ijzersterke merkidentiteit, in woord en beeld.

Vanaf €2.600

Na de merkcreatie

Op dit prachtige fundament bouwen we graag samen verder: met een website inclusief copy, fotografie, video, packaging design en drukwerk.

meer lezen?

Thank you for subscribing!

benieuwd of het klikt?

boek een intakegesprek
HOT TOPIC merkcreatie
Callas Confiture Puur Fruit
HOT TOPIC food studio merkcreatie
HOT TOPIC Talamini packaging design
Callas Confituur Puur fruit
HOT TOPIC merkcreatie Bouillon Herkules
HOT TOPIC merkcreatie
HOT TOPIC food studio merkcreatie
Callas Confiture Puur Fruit
HOT TOPIC Talamini
HOT TOPIC merkcreatie
HOT TOPIC Callas Confiture
HOT TOPIC Planketten
HOT TOPIC merkcreatie
HOT TOPIC Himschoot packaging
HOT TOPIC Callas Confiture packaging design
"Tijdens de opstart van Cuvée Canon klopte ik bij Hot Topic aan voor mijn grootste nood en hun grootste troef: het volledige plaatje. Niks makkelijker en efficiënter dan de uitrol van mijn huisstijl, het design van mijn website en ontwerp van drukwerk te laten verzorgen door één bureau. Dankzij de zorgvuldige voorbereiding en de deep dive tijdens onze eerste brainstorm wist ik dat het goed zou komen. Ik heb er enorm veel inspiratie uit gehaald, en correctierondes waren amper nodig. Ik krijg vaak te horen dat mijn huisstijl een geslaagde weerspiegeling is van mijn concept: toegankelijk, zonder snobisme en mét een vleugje humor.”
— Sandra Declercq, Cuvée Canon
Waarmee kunnen we jou helpen?