Beeld is zilver, bewegend beeld is goud.

HOT TOPIC Food Studio Gent video

Jij hebt een neus voor smaak, maar het oog wil ook wat. Een receptvideo op je website bijvoorbeeld. Een sfeerfilmpje in je kersverse branding. Een kookworkshop via livestream.

Wij zijn zot van video: ze brengt je zo dicht bij je droomklanten, dat je magen kan horen knorren. Nu het medium in wereldwijde opmars is, kussen we onze beide pollekes met Casimir, in-house videograaf en livestreamexpert.

In onze studio

Een gestylede video, behind the scenes of livestream: we gieten je plannen graag in een video om duimen en vingers bij af te likken. We bespreken vooraf concept en styling en zorgen voor een duidelijke briefing.

 

Sfeer of kookvideo’s in onze studio met een videograaf, licht, geluid en montage.

—  videograaf voor 1 dag:  650 euro excl. btw
—  1 dag montage: 500 euro excl. btw

Tip: reken voor een gemonteerde video van 1 tot 5 minuten op een dag filmen en een dag montage.

 

Voor een livestream huur je onze studio met één vast camerastandpunt, licht, geluid en een videograaf met liveregie voor:

—  een hele dag (8u): 1200 euro excl. btw
—  een halve dag (4u): 800 euro excl. btw

Voor een extra camerastandpunt met videograaf, voor close-ups bijvoorbeeld, betaal je voor een volledige dag 500 euro excl. btw.

Liever mobieler?

Wil je beelden van je bedrijf of foodgerelateerd event? Dan komen we naar je toe, voor liveuitzending op je kanalen of een gemonteerde versie nadien. We praten vooraf het hele plan grondig door, zodat we perfect begrijpen wat je nodig hebt.

Onze regiewagen komt met alle benodigdheden voor live-regie, met 1 vaste en 1 bediende camera, geluid en montage.

—  1 dag regiebus (8u): 2.000 euro excl. btw.